september 20, 2023

Hoe kan je jouw bedrijventerrein beter beveiligen?

beveiligen

Als je als bedrijf in bezit bent van een eigen terrein, is het van belang om het terrein goed te beschermen. s’Nachts en in het weekend is er op het bedrijventerrein vaak bijna niemand te vinden. Voor veel criminelen is dat gunstig. Daarom is het van belang dat jij het terrein goed beveiligd. Wil jij nou ook jouw bedrijventerrein beveiligen? SERIS staan dan voor jou klaar, om het beste werk te leveren, zodat jouw terrein beveiligd is tegen criminelen en vandalisme.

Slagbomen aanschaffen

Slagbomen zijn ideaal voor op een bedrijventerrein. Zo voorkom je dat er ongepast mensen het terrein op kunnen komen met hun voertuigen. Zo kan er ook geen misbruik gemaakt worden van jouw mogelijke parkeerplaatsen. Heb je parkeerplaatsen tot jouw beschikking, dan is het ideaal op parkeerpalen neer te zetten. Parkeerpalen houden vandalisme tegen. De slagbomen zorgen ervoor dat niet iedereen toegang krijgt tot het terrein. Ook zorgen de slagbomen voor een goede doorstroming. Zo kan je ook gecontroleerd toegang verlenen. 

Schakel beveiligingscamera’s in

Veel bedrijven weten dit al. Het aanschaffen van de beveiligingscamera’s zijn echt toch echt noodzakelijk. Het is een goede investering en het schrikt mensen af. Zo weten de mensen die iets van plan zijn, dat ze op beeld staan. Beeld bewijs is het beste bewijs dat je kan hebben. Door de camera’s kan je ook in de gaten houden wat er momenteel allemaal gebeurt. 

Maak gebruik van een toegangscode

Het aanschaffen van een alarm is ook belangrijk. Heb je dan indringers, dan gaat direct het alarm af. Je moet dan vervolgens een bepaalde code invullen om het alarm te stoppen. Stop je het alarm op tijd, dan is er niks aan de hand. De inbrekers weten vaak niet wat de code is en dan gaat het alarm af. Dan wordt vervolgens de alarmcentrale geïnformeerd en komen er hulptroepen aan. Je kan ook beveiliging hebben door middel van het scannen van een pasje of vingerscan. De vingerscan is bij iedereen uniek. Dit is lastig te vervalsen. Je kan dus op verschillende manieren jouw pand en bedrijventerrein beveiligen. Het verstandig is het natuurlijk al om bij aankomst te beveiligen. Doe dit dan door middel van onder andere de slagbomen. Camera’s buiten zijn ook ideaal. Dan heb je een dubbele beveiliging. Investeer in het beveiligen van jouw bedrijventerrein.