juni 5, 2023

Goed slapen door middel van een goed dek matras

Een van de belangrijkste dingen is toch wel je nachtrust. Het zorgt er namelijk voor dat jij de volgende dag weer op en top je bedje uit kunt komen en fit kan beginnen aan een nieuwe start van de dag. Soms heb je daar net wat extra voor nodig dan alleen een goed matras. Een extra dek matras is dan zeker een van de mogelijkheden die jij hebt maar welke moet je nu eigenlijk hebben? Bij dedirecteurswoning.be hebben ze voor jou alles al bij elkaar verzameld zodat jij op je gemak kunt kijken en beoordelen welk dek matras voor jou het meest geschikt is?

Wat is het doel van een dek matras?

Allereerst zorgt een dek matras voor extra ligcomfort maar buiten dat zorgt het voor nog een aantal andere dingen. Zo verlengt het bijvoorbeeld ook de levensduur van jouw bestaande matras. Het matras wat jij al hebt wordt door middel van het dek matras beschermd tegen vuil, stof maar ook het transpiratievocht wat jouw lichaam afgeeft. Op deze manier is het dus een goede en waardevolle aanvulling.

Een ander mooi voordeel is dat wanneer jij je gewone matras te hard vind je dit door middel van een dek matras kunt oplossen. Wanneer je een wat zachter dek matras uitzoekt op dedirecteurswoning.be zal dit ten goede komen van jou.

Voordelen van het hebben van een dek matras

Buiten dat een dek matras bepaalde doelen heeft als het gaat om jouw slaapcomfort heeft het ook een aantal voordelen. Een dek matras zorgt er namelijk voor dat wanneer jij in jouw 2 persoons bed 2 aparte matrassen hebt, of wanneer jouw boxspring bestaat uit 2 delen dat je geen last meer zult hebben van de naad die is ontstaan. Je kunt namelijk je dek matras in een 2 persoonsuitvoering bestellen op dedirecteurswoning.be.

Het volgende grote voordeel is dat het opmaken van jouw bed veel makkelijker zal gaan. Je zult je misschien nu afvragen waarom dat dit zo is en dat gaan wij jou uitleggen. Het gewicht van een “gewoon” matras is best nog wel wat. Het gewicht van een dek matras is, doordat deze veel minder dik is, een stuk minder. Wanneer jij nu een schoon hoeslaken om jouw matras wil doen hoef je dit eigenlijk alleen maar om het dek matras te doen en hoef je dus niet zoveel op te tillen als dat je voorheen moest doen.

Als laatste voordeel wat wij met jou gaan bespreken is dat het je ook meer luxe en comfort geeft. Een dek matras zorgt ervoor dat je bed ook wat hoger is. Dit kan tot wel 10 centimeter schelen met je “oude” matras alleen. Je kunt dan dus makkelijker in en uit bed stappen en dat is ook wel heel wat waard! Ben jij er al over uit welk dek matras dat het gaat worden voor jouw bed?